Dit voorjaar: opnieuw subsidie voor verduurzamen maatschappelijk vastgoed

Goed nieuws voor maatschappelijk vastgoedeigenaren! Dit voorjaar stelt de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) € 237,5 miljoen beschikbaar voor het verduurzamen van maatschappelijk vastgoed. Vanaf maandag 3 juni gaat de derde ronde van de Investeringssubsidie Duurzaam Maatschappelijk Vastgoed (Dumava) in. Per pand kan er maximaal € 1,5 miljoen aan subsidie worden aangevraagd voor verduurzamingsmaatregelen.

De eerste twee rondes van de DUMAVA-subsidie, in 2022 en 2023, waren een overweldigend succes. Beide keren was binnen 1 dag de openstelling volledig overtekend. RVO raadt alle maatschappelijk vastgoedeigenaren – die gebruik willen maken van de regeling – daarom aan om de aanvraag alvast voor te bereiden.

Meer weten? Bekijk het Webinar op 21 maart!

RVO organiseert een webinar waarin de subsidieregeling, de (nieuwe) voorwaarden en de aanvraagprocedure worden toegelicht.
Wanneer:                    Donderdag 21 maart
Tijdstip:                       15:00 – 16:00 uur
Waar:                          Online
Aanmelden:                www.rvo.nl/evenementen/dumavawebinar2024

Meer informatie

Ga voor meer informatie en vragen naar: www.rvo.nl/subsidies-financiering/dumava. Benieuwd welke subsidies en regelingen er nog meer zijn? Kan dan op de website van het Duurzaam Ondernemersloket: ondernemer.duurzaambouwloket.nl.

Gratis en onafhankelijk advies nodig?

Wij helpen je graag verder met gratis onafhankelijk advies over: subsidieregelingen, landelijke wet- en regelgeving, uitvoerende bedrijven en technische tips! Bekijk de website voor meer informatie of neem contact op voor een gratis adviesgesprek.

Ontdek de mogelijkheden in jouw gemeente

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, willen wij graag weten in welke gemeente je bedrijf gevestigd is. De informatie op onze website wordt hiermee aangepast op basis van de gemeentelijke subsidies, nieuws, evenementen en adviezen. Bedankt!