Nieuwe duurzaamheidslening voor kleine ondernemers uit Overijssel

Provincie Overijssel en het Energiefonds Overijssel bundelen de krachten met kredietverstrekker Qredits en bieden een nieuwe duurzaamheidslening aan van maximaal 50.000 euro tegen 2,5% rente.

Provincie Overijssel en het Energiefonds Overijssel bundelen de krachten met kredietverstrekker Qredits en bieden een nieuwe duurzaamheidslening aan van maximaal 50.000 euro tegen 2,5% rente. Daarmee kunnen kleine ondernemers tegen minimale lasten verduurzamen. De lening kan gebruikt worden voor energiebesparende investeringen zoals warmtepompen, ledverlichting, zonnepanelen, laadpalen of isolatie.

De financieringslasten worden gecompenseerd door de energiebesparing die de investering oplevert. Zo word je als kleine ondernemer niet alleen duurzamer, maar bespaar je ook op de energierekening. De nieuwe duurzaamheidslening is aan te vragen op de website van Qredits.

Kijk ook op de site Investeren om te besparen van Nieuwe Energie Overijssel voor andere regelingen die voor ondernemers interessant zijn.

Vragen?
Neem dan contact op met onze helpdesk. Duurzaam Bouwloket is de gids die ondernemers gratis op weg helpt bij het verduurzamen van hun bedrijfspand.

Alles over verduurzamen in de Gemeente Enschede

Onafhankelijk duurzaamheid advies

085-0231315