NIEUWE RONDE: Subsidie voor verduurzamen maatschappelijk vastgoed

Beschikbaar vanaf september

In september start een nieuwe ronde van de subsidieregeling duurzaam maatschappelijk vastgoed (DUMAVA). Ben je eigenaar van maatschappelijk vastgoed? Of houdt je je bezig met het verduurzamen van maatschappelijk vastgoed? Zoals scholen, overheidsgebouwen, zorginstellingen of rijksmonumenten? Dan kun je deze subsidies gebruiken om te verduurzamen en energiebesparende maatregelen te treffen.

Waarvoor is deze subsidie?

Ga je aan de slag met een verduurzamingsmaatregel benoemd in deze maatregelenlijst, zoals onder andere isolatie, HR-glas of ledverlichting? Check dan of je in aanmerking komt voor een subsidie van 30% van de projectkosten. Het minimale subsidiebedrag is € 5.000 en maximale€ 2,5 miljoen). De DUMAVA kan ook voor 50% de kosten dekken van een energieadvies of het aanvragen van een energielabel.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie over de regeling.

Aanvragen

De aanvraag kan worden ingediend op maandag 18 september 2023 vanaf 09:00 via: www.rvo.nl/subsidies-financiering/dumava

Ontdek de mogelijkheden in jouw gemeente

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, willen wij graag weten in welke gemeente je bedrijf gevestigd is. De informatie op onze website wordt hiermee aangepast op basis van de gemeentelijke subsidies, nieuws, evenementen en adviezen. Bedankt!