Subsidie voor verduurzamen maatschappelijk vastgoed

Wees er snel bij: het subsidiebudget voor 2024 raakt bijna op! Ben je eigenaar van maatschappelijk vastgoed of houd je je bezig met het verduurzamen van panden zoals scholen, overheidsgebouwen, zorginstellingen of monumenten? Dan hebben we goed nieuws voor jou! De nieuwe subsidieregeling Duurzaam Maatschappelijk Vastgoed (DUMAVA) is beschikbaar en biedt financiële ondersteuning aan eigenaren van bestaand maatschappelijk vastgoed om hun panden te verduurzamen.

Schrijf je snel in voordat het subsidiebudget op raakt! 

Via de website www.rvo.nl/subsidies-financiering/dumava vind je meer informatie over de regeling, zie je hoeveel budget er nog is, en kun je de subsidie aanvragen. Aanvragen is mogelijk tot donderdag 31 oktober 2024 of totdat het subsidieplafond bereikt is. Let op! Vraag de subsidie aan voordat je aan de slag gaat met verduurzamen.

Gratis en onafhankelijk advies nodig?  

Wij helpen je verder met gratis onafhankelijk advies over subsidieregelingen, landelijke wet- en regelgeving, uitvoerende bedrijven en technische tips! Neem een kijkje op de website voor meer informatie of neem contact op door bellen naar 085-023 13 15 of te mailen naar ondernemer@duurzaambouwloket.nl. Wij worden gefinancierd door de Nederlandse gemeente, is jouw gemeente bij ons aangesloten? Dan is ons advies volledig kosteloos.

Ontdek de mogelijkheden in jouw gemeente

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, willen wij graag weten in welke gemeente je bedrijf gevestigd is. De informatie op onze website wordt hiermee aangepast op basis van de gemeentelijke subsidies, nieuws, evenementen en adviezen. Bedankt!