Wist je dat… – Ondernemersloket

Wist je dat Duurzaam Bouwloket gratis hulp biedt voor bedrijven en instellingen die willen verduurzamen?

Onze adviseurs bieden gratis en onafhankelijk advies aan voor bedrijven en instellingen die hun pand energiezuinig en duurzaam willen maken. Zij kunnen hiervoor terecht bij het Ondernemersloket (ondernemer.duurzaambouwloket.nl). Op deze website is alle informatie te vinden over:
(verplichte) energiebesparende maatregelen, subsidies en wet- en regelgeving. Duurzaam Bouwloket wordt gefinancierd door de gemeente, het advies kan daarom volledig kosteloos aangeboden worden aan bedrijven en instelling.

Gratis adviesgesprek
Wil je de mogelijkheden bespreken voor het verduurzamen van jouw pand? Neem contact op met het Duurzaam Bouwloket voor het inplannen van een gratis adviesgesprek.
W:        ondernemer.duurzaambouwloket.nl/gratis-adviesgesprek-voor-ondernemers
E:         ondernemer@duurzaambouwloket.nl
T:         085 – 023 13 15

Meer weten?
Wil je weten waar je kan beginnen met energie besparen en verduurzamen? Hoe je een plan maakt? Of wil je meer informatie over subsidies en wet- en regelgeving? Ga dan naar de website: ondernemer.duurzaambouwloket.nl

Ontdek de mogelijkheden in jouw gemeente

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, willen wij graag weten in welke gemeente je bedrijf gevestigd is. De informatie op onze website wordt hiermee aangepast op basis van de gemeentelijke subsidies, nieuws, evenementen en adviezen. Bedankt!