Over het ondernemersloket van Duurzaam Bouwloket

Het ondernemersloket van Duurzaam Bouwloket wordt door NL-gemeenten ingezet om ondernemers op weg te helpen bij het verduurzamen van hun bedrijfspand. Onze hulp is onafhankelijk en kosteloos voor ondernemers uit gemeenten die een samenwerking hebben met ons. Ga naar de voorpagina en vul jouw gemeente in om te checken of jouw gemeente is aangesloten.

Op dit ondernemersloket vind je alle handige informatie bij elkaar die betrekking hebben op het verduurzamen van jouw bedrijfspand. Denk hierbij aan informatie over (verplichte) erkende energiebesparende maatregelen, wet- en regelgeving, subsidies, financiering, lokaal nieuws, initiatieven en uitvoerende bedrijven.

Samenwerking met DEB

Wij werken samen met DEB om ondernemers snel en eenvoudig (online) inzichtelijk te maken welke energiebesparende maatregelen er mogelijk en soms zelfs wettelijk verplicht zijn om nemen. Hiervoor heeft DEB een online tool ontwikkeld genaamd de digitale energiebespaarassistent. DEB is een initiatief van MKB-Nederland, ondersteund en mogelijk gemaakt door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.